Одвічне питання нині турбує мешканців одного з під'їздів по вулиці Волинської Дивізії, 31. У них через підвищення напруги погоріли домашні електроприлади. Хто ж платитиме відшкодування, нарікають люди. Кілька годин вони телефонували до місцевого ЖЕКу та у Рівнеобленерго з проханням прислати аварійну бригаду або відключити напругу. До слова коли електрики все ж прибули на місце — зафіксували напругу у 409 вольт.

Люди одразу почали телефонувати у відповідні інстанції і просити допомогу. У міській раді, куди вони змогли дотелефонуватися їм порадили на сходовій клітці відключити електрощит, але жінки побоялись туди самі лізти і почали чекати електриків з місцевого ЖКП.

Особливе обурення людей викликало звинувачення, які вони почули від електриків, коли ті нарешті прийшли. На їхню думку мешканці під'їзду самі посприяли тому, аби була перенапруга в електромережі.

Електрики склали акт про те що в кого згоріло та про причини такого стрибку напруги, після того як люди отримають його на руки вони будуть звертатися до суду з метою відшкодування збитків. Але компенсацію будуть вимагати не лише мешканці під'їзду, працівники однієї з компаній провідникового інтернету, котрі прибули для того аби з'ясувати чому в людей нема інтернету виявили, що в них згорів один з приладів. В "Рівне обленерго" підтвердили що до них зверталися мешканці під'їзду.

У ЖКП "Перспективне", яке обслуговує постраждалий будинок, кажуть що винні самі мешканці, які використовують багато електроенергії.

У ЖЕКу повідомили, що електроприлади згоріли лише у двох квартирах, і рекомендують всім придбати тут стабилизатор напряжения.