Немає значення рід занять, професія чи спосіб життя, прорахувати перспективи бізнесу, сучасний стан економіки чи навіть елементарно власну заробітну плату повинна вміти сучасна людина. В Палаці дітей та молоді цього навчають змалку, адже там переконані щоб виховати справжнього громадянина діти повинні бути всебічно розвинені.

Профільна школа бізнесу палацу дітей та молоді здійснює підготовку дітей за різними напрямками. Першим і базовим є підготовчий рівень куди потрапляють учні середньої шкільної ланки і вивчають вони основу менеджменту, маркетингу та інформатики також для більшого зацікавлення для дітей придумали спеціальні економічні ігри. Наступним є рівень для учнів старших класів, які вже безпосередньо вивчають економічну теорію.

Учні з задоволенням ходять до школи бізнесу. Кажуть, тут дізнались багато нового для себе і вже використовують ці знання у звичайній школі.

Школа бізнесу з метою просування своїх випускників уклала угоду і з вищими навчальними закладами області, де учням школи нараховують додаткові бали при вступі до ВНЗ.