Рівненські обласній організації виповнилося 65. Свій день народження місцеві члени товариства відсвяткували як належить - із вітаннями від керівників області, нагородами та подарунками.

Історія Української спілки мисливців та рибалок бере свій початок у 1921 році. Коли у Харкові, за ініціативи тодішнього Центромисливства при Народному комісаріаті землеробства УРСР Центромисливства, був скликаний 1-й з'їзд, на якому аматори полювання і риболовлі об'єдналися у Всеукраїнську спілку мисливців і рибалок. Сьогодні Товариство є найпопулярнішою і найчисельнішою громадською організацією України. Рівне нське обласне товариство існує з 1946 року. Сьогодні його лави налічують 5 тисяч мисливців. Попри інтенсивний розвиток приватних господарств, у користуванні громадської організації майже половина угідь області, які залишаються справжньою гордістю Рівне нщини і приваблюють дедалі більше мисливців з усієї України.

Із поважним ювілеєм обласну організацію товариства урочисто привітали мисливці зі стажем - голова облдержадміністрації Василь Берташ та заступник голови обласної ради Михайло Кривко. Товаришам по зброї чиновники подякували за сумлінне виконання статутних завдань УТМР, а це, окрім розвитку аматорського мисливського та рибальського спорту, ще й охорона та відтворення тваринного світу.