Огляд найцікавіших подій за тиждень.

Понеділок: 25.07.11 Між редакцією газети "Рівне Вечірнє" та агенцію моделей "Панна" розгорнувся конфлікт Стаття в газеті "Рівне вечірнє" під назвою "Загибель моделі", котра вийшла з друку напередодні, спровокувала не тільки обговорення рівнянами і бурхливу реакцію в модельному агенстві "Панна", про яке згадується у публікації, а й стимулювала до праці рівненських правоохоронців, котрі почали перевірку агенства.

Вівторок: 26.07.11 У Рівному побилися чиновники Директор Рівне нської обласної школи вищої спортивної майстерності Віктор Кузін стверджує, що йому нанесли тілесні ушкодження в робочому кабінеті начальника відділу з питань фізичної культури і спорту Рівне нської облдержадміністрації Володимира Гуділіна. Останній факт побиття заперечує. Про неспортивні відносини чиновників від спорту?

Середа: 27.07.11 У Рівному війна. Правоохоронці борються із бабусями-наземницями Біля центрального ринку на вулицях Сагайдачного та Полуботка міліція нині влаштувала справжній розгром для прибульців із села та приватного сектору. Озброєних кошиками із городиною стареньких продавців міліція посилала просто на ринок.

Четвер: 28.07.11 Притулок замість стаціонару Так вирішили депутати у Дубровицькому районі. Підопічних соціального центру, який згорів півмісяця тому, розмістять у Висоцькій дільничній лікарні. Її реконструкцію вже розпочали. Після перебудови, терапевтичного відділення у закладі не стане, натомість з'явиться притулок. Місцеві проти нових сусідів, відстоюють стаціонар. З амбулаторією, яку теж зачепив вогонь, проблем менше.

П'ятниця: 29.07.11 Фундамент та два поверхи майбутньої поліської освіти закладені в селі Берестя Дубровицького району Там вже два тижні як розпочали будівництво першої черги сільської школи. На це в столиці виділили 18 мільйонів гривень, аби вже з початку нового року три сотні берестівських школярів сіли за парти не в аварійній старій школі - а в сучасній новій.