Якщо у стрімких буднях бракує часу на знайомства, варто пошукати другу половинку в Інтернеті. Так радить волинянка, а нині каліфорнійка Оксана Красуля, котра на грунті власного успішного досвіду знайомства у всесвітній мережі написала практичний посібник для тих, хто вирушає на сайти знайомств.

Книга "Знайомтесь без заморочок!" вчить як потрібно знайомитися в Інтернеті. Її авторка - Оксана Красуля розповідає про це із власного досвіду. Свого єдиного жінка знайшла після кількох років блукання на сайтах знайомств. Вона у Луцьку, він родом із Сум, а живе в Каліфорнії. Шанси на зустріч у реальному житті близькі до нуля. В інтернеті двох науковців звів постійний брак часу на особисте життя.

Замовлення на свою книгу Оксана Красуля отримала з кількох пострадянських країн, тож писати довелося російською. У посібнику авторка ділиться тим, як ліпше заповнити анкету на сайті знайомств, яке поставити фото, як правильно спілкуватися, щоб розпізнати рідну душу.Особливу увагу авторка присвятила безпеці інтернет-знайомств. Адже сама має негативний досвід.

Оксана Красуля наголошує: більше уваги слід присвятити саме анкеті потенційного обранця, а не його чи її зображенню. Розповідає це знов таки із власного досвіду, каже саме так зробила власний вибір, адже фото майбутнього нареченого жінці одразу не сподобалося: якийсь чоловік у футболці сидить на тлі фотошпалер. Оксана зізнається: звідки тоді їй було знати, що за спиною у Сергія справжній Ніагарський водоспад.