Туринська Плащаниця зайняла своє місце в Рівному. В Україні це єдина копія справжньої плащаниці у яку був загорнутий Ісус Христос при після смерті, і тепер вона буде постійно знаходитись у Римо-Католицькій парафії святого Петра і Павла. У храмі запевнили - побачити плащаницю можуть усі рівняни незалежно від віросповідання, відтак у суботу її освятили священники різних церков.

Плащаниця, в яку був загорнутий Ісус Христос, зберігається в італійському місіт Турин. Однак і там її не можуть побачти всі охочі. На загальний огляд виставлена лише її копія. Кілька років тому розповідає отець Григорій в Україну привозили копію Туринської плащаниці з мінську. Однак далеко не всі християни могли її побачити. А плащаниця, розповідає священник - це свідчення страждань Христові. На ній чітко видно як було загорнуте тіло, і в яких місцях було понівечене. Священники розповідає, тканина ніби проникла у тіло Христове, і на ній навіть видно відбитки його обличчя.

Отець Григорій переконує зустріч з плащаницею підштовхує людину замислитись про Бога, перечитати Євангеліє. В середині 16 століття плащаниця горіла, і аби її відновити люди наклали латки на ушкодженні місця, їх також видно на копії. Копію, яка відтепер буде у Рівному, привезли з Італії. Вона ідентична справжньому полотну, переконують священики. У церкві запевняють, якщо людина вірить у Бога, відтак обовязково прийде у храм , аби побачити обличчя Ісуса.