Якщо ви ще не визначилися, де і з ким зустріти Новий рік - то наступний сюжет для вас! У колі сім'ї чи з усіма рівнянами під головною ялинкою міста - поради від Анни Яцук.

Чимало розважальних заходів чекає рівнян у період новорічних свят. Розпочнуться вони ще 31 грудня з дев'ятої годині вечора. Біля центральної ялинки міста для рівнян та гостей обласного центру з приймачів лунатимуть привітання від перших осіб Рівне нщини.

Тим часом рівняни вже завершують останні приготування до Yового року. Вішають іграшки на ялинку, а на кухні починають готувати смачні страви до святкового столу. Кажуть, не обійдеться він без салату олів'є, шампанського та мандаринів. Де зустріти Новий рік — більшість мешканців міста вже також знають.

Зустріти Новий рік біля ялинки можна буде вдало. Адже за прогнозами синоптиків погода цьому сприятиме. На дворі буде невеличкий мороз і пролітатиме сніг.

Окрім морозної погоди, о першій годині ночі біля центральної ялинки міста для рівнян пролунатиме святковий салют. Чиновники обіцяють: цього року він буде ще кращим, ніж минулоріч.