Астрологи застерігають: доведеться заощаджувати, щоб утриматися на ногах. А карти Таро пророкують втрату довіри - і до політиків, і до банків. Утім, значно гірше жити не стане. Про інші прогнози на рік прийдешній дивіться у черговому сюжеті із циклу "Новий рік по-рівненськи".

Астролог переконана: другий квартал буде кращим. У цей час політикам відкриються перспективи, можна буде знайти вихід із ситуації. Якщо цього не зробити, рік доведеться просто переживати. Проблеми чекають на бюджетників, а от пенсіонери вчасно отримуватимуть виплати. Невдалий рік і для одруження. Та якщо укладений шлюб витримає випробування, усе буде гаразд. Попри всі труднощі — не варто втрачати оптимізму. Батьків потішать діти. А немовлят в Україні стане більше.

Невдалим 2009-й буде для Раків, Риб та Скорпіонів. Овнам не варто ризикувати. Близнюки постануть перед вибором, коли не буде з чого вибирати. Стрільцям потрібно більше ризикувати, Водоліям — не вдаватися в крайнощі. У Дів буде непоганий рік, а в Терезів — непостійний. Тельцям, Козерогам та Левам доля посміхнеться.

До позитиву та негативу гороскопів люди ставляться по-різному. Та важливо одне: ми всі чекаємо змін на краще. Із побажаннями щасливого Нового року