У цьому переконані учасниці проекту "Пузата мама". 12 жінок, різного періоду вагітності, рекламують свій цікавий стан. Сьогодні їм розмальовували животики, вони позували перед фотокамерою. А попереду на них чекає дефіле в образі моделей.

Спалах, усмішка, лише позитивні емоції. Такі вони, рівненські вагітні, учасниці проекту "Пузата мама". Вирішила розповісти й прорекламувати чудовий час вагітності, неповторні враження майбутніх мам, їхні мрії — автор ідеї проекту "Пузата мама", місцева журналістка Оксана Прокопчук.

Відгукнулися взяти участь у проекті 35 рівнянок. До фіналу вагітними дійшли 12. За них голосували на сайті та журі проекту. Нині жінки із майбутніми нащадками не тільки фотографуються. Їх одягають у перший казковий костюм. Боді-арт створює майстриня Ольга Гурська спеціальною не токсичною фарбою.

Дбає про гарний вигляд вагітних й популяризацію стану очікування дитини і місцевий фотохудожник Олександр Харват. Каже: фото під час вагітності з кожним днем стає все більш популярним.

А ще вагітних перетворять на моделей. У День матері вони дефілюватимуть на модній вечірці. Отримають подарунки від організаторів. А вони у свою чергу проект "Пузата мама" обіцяють зробити традиційним.