Вчора визначили журі конкурсу "Міс-Рівненщина-2011". На сцені облмуздрамтеатру за корону головної красуні області змагатимуться 20 фіналісток. Ведучим шоу вже вдруге був Кузьма Скрябін. Удень організатори заходу влаштували прес-конференцію.

Цьогорічні учасниці конкурсу Міс Рівне нщина не тільки красиві але й талановиті. Запевняють організатори заходу. Кажуть цього року дівчат до підкорення олімпу готували як ніколи серйозно та творчо -і на базі модельного агенства, і в санаторії Червона калина. Усе аби дівчата могли розкритися.

На майбутню переможницю конкурсу Міс Рівне нщина 2011 вже має власні плани і представник всеукраїнського конкурсу краси.

Усі двадцять дівчат, які беруть участь у конкурсі без подарунків не залишаться - обіцяють організатори. Кажуть презентуватимуть красуням і нижню білизну і елітні окуляри, номінанткам золоті каблучки та навіть подорож до Туреччини. Глядачам натомість обіцяють неперевершене шоу із персональними подарунками та розіграшем квитків на всеукраїнський конкурс краси та Лігу КВНів. А також родзинку конкурсу - ведучого Кузьму Скрябіна. Останній від титулу родзинки відмовлятися не став, бо титул Містера чи то красунчика йому не до душі.

Сам же Кузьма до жіночої краси має свої критерії. Тому на сцені розслабляється по повній - бо дівчата його вже майже не бентежать.

Втім кайф від жіночої краси можуть відчути усі глядачі конкурсу, які сьогодні потрапили на конкурс Міс Рівне нщина. І як це відбувалося ми обов'язково вам покажемо.