Скромно та зі смаком можна зустріти Новий рік у Рівному. У нагоді при цьому стануть чимало рівненських розважальних закладів. Вони пропонують різні форми відпочинку на будь-який гаманець. Смакувала розвагами і Анна Яцук.

Зустріти Новий рік можна у будь-якому з рівненських кафе чи ресторанів. Щоправда, у порівнянні з роком минулим, закладів, які працюють у новорічну ніч - поменшало. У тих, які в умовах економічної кризи вистояли, ціна за місце становить від ста до сімсот гривень з особи.

Любителі попаритись можуть зустріти холодну новорічну ніч у сауні. Тут можна не лише весело відсвяткувати, а й добре попаритись. Коштує це задоволення від ста гривень за годину. Адміністратор закладу Андрій Ткачук розповідає, що у сауні можна неординарно зустріти Новий рік. Ті, хто полюбляє танці та драйв, можуть завітати на дискотеку. Коштуватиме таке задоволення 100 гривень.

Розважальні заклади Рівного на новорічну ніч замовлені ще не всі. Керівництво кафе, ресторанів, дискотек та саун сподіваються, що клієнти у них з'являться ближче до 31 грудня.