Сорокаріччя відзначив Рівненський молодіжний народний театр. На своєму ювілеї актори продемонстрували глядачам святкову виставу. Для перегляду запросили друзів, колег, а також наших журналістів.

Молодіжний театр започаткований у Рівному на базі колишнього педагогічного інституту. Саме його випускники сформували основу народного театру. Жоден з акторів не має професійної освіти, розповідає режисер театру Атталія Гаврюшенко. Та це не заважає їм реалізовувати себе на сцені і завойовувати призові місця.

На честь свого сорокаріччя актори молодіжного театру приготували глядачам виставу з поєднанням різних сюжетів. До її початку всі задіяні особи помітно хвилювались та повторювали слова. Але коли завіса відкрилася, жоден з глядачів не помітив збентеження.

Акторка Олена Гордійчук є однією зі старожилів молодіжного театру. Каже, за 31 рік їй довелося зіграти всі провідні ролі. Тому жінка вважає себе справжньою зіркою. Молодіжний театр працює у стінах міського палацу культури "Текстильник". Саме тут всі бажаючі можуть побачити вистави цього колективу.