Кометування на сайті створені не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Редакція поважає і схвалює право кожного користувача сайту на власну думку і її висловлення, проте залишає за собою право видаляти коментарі, автори яких порушили ці правила.

  1. У коментарях забороняються будь-які заклики до насильства, агресії, порушення законів України та норм моралі.
  2. У коментарях забороняються прямі та непрямі образи честі та гідності окремих осіб чи груп людей, в тому числі політиків, чиновників, журналістів, користувачів та авторів ресурсу. Просимо звернути увагу: заборонені образи, але не критика.
  3. У коментарях недопустимо використовувати нецензурну лексику, апелювати до речей інтимного та фізіологічного характеру.
  4. Забороняється будь-яка образлива поведінка стосовно авторів та читачів ресурсу.
  5. Заборонена пряма та непряма реклама, комерційні, беззмістовні повідомлення.
  6. У коментарях забороняється приниження національної гідності авторів, журналістів, героїв журналістських матеріалів та користувачів ресурсу.
  7. Користувачі мають право скаржитися на коментар, а також отримати пояснення в разі видалення їх коментаря щодо причини цього видалення.Для цього користувач мусить написали листа випусковому редактору видання на адресу, вказану в контактах сайту.
  8. Коментарі, що містять нецензурну лексику, образи честі і гідності, заклики до насильства, агресії, порушення законів України та норм моралі, будуть видалятися.
  9. Редакція залишає за собою право не пояснювати своїх дій щодо видалення коментарів, залишених анонімними користувачами.
  10. Редакція не несе відповідальності за висловлювання користувачів сайту, залишені ними у коментарях. За зміст коментаря відповідає його автор.