Будьте обережні. У Рівному почастішали грабежі. Тільки за останній тиждень у місті пограбували 8-ох людей. Розкрити правоохоронцям вдалося лише 2 напади. Найчастіше, грабіжники нападають в темну пору доби у безлюдних місцях.

Саме так сталося з директором однієї з приватних фірм. На 59-річного Богдана, який повертався додому, у дворі будинку на вулиці Данила Галицького, 12 накинулись двоє невідомих. Один з них був озброєний кастетом. Нападники збили чоловіка з ніг і жорстоко побили. У нього відібрали баретку, в якій були 1600 гривень, документи на автомобіль та особисті речі. З травмами голови та обличчя чоловіка доправили в Рівне нську міську лікарню, де він зараз і перебуває.

Інший грабіж стався у будинку на вулиці Київська, 77. Тут невідомий чоловік зайшов в офіс фірми „Фаворит-Інвест”, та погрожуючи фізичною розправою, заволодів коштами підприємства в сумі близько тисячі гривень. Працівники міліції поки не розкрили ці напади тож від коментарів утримуються. А рівнянам правоохоронці радять не ходити безлюдними місцями в темну пору доби. Якщо ж ви таки стали жертвою грабіжників, негайно звертайтесь до міліції. Тоді у правоохоронців буде шанс затримати зловмисників за гарячими слідами.