Як результат днями біля будівлі міськвиконкому група підлітків кинула димову шашку та листівки з текстом протесту проти скасування пільг, а заодно і проти збільшення плати за комунальні послуги. Фото з події вже гуляє просторами Інтернету.

Якщо з комунальними тарифами ситуація зрозуміла і місцеві чиновники не надто можуть на них впливати, то як бути з пільгами у тролейбусах вже задумався міський голова Рівного.

Вже майже місяць у Рівне нських тролейбусах пільговиків не возять за пів ціни. Поки тривали канікули - студенти цьому надто не переймалися. З початком навчального процесу відчули, як по студентській кишені вдарило збільшенням витрат. Студенти просять повернути пільги, бо і так їм важко живеться. Міська влада до студентських прохань не байдужа. Втім допомогти усім - не можуть. кажуть, грошей у бюджеті на це бракує. Проте, частині студентів таки пільги відновлять - обіцяє міський голова. Пошукати кошти та затвердити адресну допомогу малозабезпеченим студентам депутати Рівне ради мають вже на наступній сесії. Вона запланована у середині лютого. До того часу студенти на повернення пільг можуть не розраховувати, а розраховуватися за проїзд у міських тролейбусах повністю.