Нова сукня до Нового року – це завжди приємно! Але ще приємніше, коли твій наряд відповідає кольорам наступаючого року. Новий, 2009 рік пройде під знаком Бика за східним календарем. У чому зустрічати Рік Бика? Напевно, це питання вже час собі задати.

Бик практичний і не дуже прискіпливий до вибору туалетів, хоча жінкам для зустрічі Нового 2009 року Бика все ж таки рекомендується пошити нове плаття. А ось чоловіки цілком можуть обійтися вже наявним одягом і не утрудняти себе вибором нових костюмів, прикрасивши себе аксесуарами кольорів Бика (краватки, хусточки).

Ґрунтовний Бик вимагає і ґрунтовності у прикрасах для зустрічі Нового 2009 року. На новорічних святах як мінімум, це повинні бути натуральні камені та інші матеріали. Отже сміливо надягайте коштовності, якщо вони у вас є. А якщо ні, то ви добре виглядатимете у вміло і зі смаком підібраній біжутерії з напівкоштовних каменів, самоцвітів, дерева, черепашок, пір'я, шкіри, хутра і т.д. Шкіряний браслет, розкішне перо в хитромудрій зачісці – і ви будете чарівні!

Якщо ви все ж таки надягаєте на новорічні свята коштовності, то не потрібно змішувати золото з сріблом, платиною і іншими матеріалами – все повинно бути комплектно.

Ваше нове вбрання для зустрічі Нового 2009 року Бика повинне бути не просто новим, а комфортним і виконаним з урахуванням всіх особливостей вашої фігури, а тому практичним і елегантним.

Головне, щоб на новорічному святі 2009 ваше плаття підкреслило всі достоїнства вашої фігури і приховало її недоліки.

Так, для худеньких жінок, щоб створити жіночні вигини, для зустрічі Нового року краще всього підійде плаття з легкої тканини на бретелях із спідницею, скроєною по косій лінії. Якщо у вас маленькі груди, ви можете скористатися підтримуючим або збільшуючим бюстгальтером.

Виглядати тонше і витонченіше повним жінкам допоможе плаття, яке облягає фігуру одразу під грудьми. Досягається це за допомогою горизонтального шва під грудьми і вертикальних складок. Вертикальне гофре звільняється десь в районі стегон і спадає донизу вільними складками.

Збалансувати широкі плечі допоможе плаття з шифону із злегка призібраними рукавами та вільним низом. Широкі плечі не можна залишати голими, а теж задрапірувати важкими тканинами і прикрасами.