Фабрику з його виробництва португальські інвестори хочуть побудувати поблизу Гощі. Таку угоду закордонні бізнесмени підписали сьогодні з керівництвом області та компанією-підрядником, яка і будуватиме підприємство.

Нова фабрика вироблятиме медичний одяг разового використання. Займатиме площу в 4 з половиною тисячі квадратних метрів. Представник компанії-підрядника розповідає, що будівництво невдовзі розпочнеться.

Фабрика, за словами головного інвестора, забезпечить робочими місцями 250 жителів Гощанщини. У перспективі — на ній працюватиме майже півсотні людей. Інвестор каже, будівництво планували розпочати вже давно, але завадила світова економічна криза.

Втім, ні обласне керівництво, ні інвестори не засмучуються, що будівництво не розпочалось раніше. адже планують завершити його менш ніж за рік.

Інвестори розповдіають, для будівництва фабрики Рівне нщину обрали не випадково. Адже наша область має вигідне географічне розміщення. А місцеві чиновники радіють, що відкриття подібного підприємства дозволить значно пожвавити галузь легкої промисловості та залучити додаткові кошти до місцевих бюджетів. детская одежда из Кореи