Трохи краще, ніж у попередньому, спрацювали у 2010-му році органи прокуратури області. Так вважає сам обласний прокурор, який сьогодні заслухав своїх підлеглих на колегії і дав оцінку їхній і своїй роботі за минулий рік. Об'єктивності посприяла присутність представників Генеральної прокуратури, які також зробили власні висновки.

Злочинів побільшало, але й із розкриттями стало ліпше - такий головний підсумок прокурорської роботи за минулий рік. Прокурор області називає журналістам статистику. Між тим на тлі загального зростання злочинності поменшало умисних убивств, пограбувань і розбійних нападів. Гарною новиною для рівнян прокурор області вважає те, що на цілих 30 відсотків стало менше квартирних крадіжок. Непогано, каже Василь Присяжнюк, спрацював його колектив і у захисті конституційних прав громадян, зокрема щодо отримання ними чесно зароблених грошей. Завдяки втручанню прокуратури борги із зарплатні вдалося за минулий рік зменшити удвічі - до 7 мільйонів 700 тисяч гривень. Найбільший головний біль - Авторемзавод.

Невдачі прокурора області не засмучують - каже, у 2010-му його підлеглі працювали навіть трішки краще, ніж у 2009-ому. А вже у новому році й узагалі: прагнутимуть спрацювати зразково.