За східним гороскопом 2009 рік — це рік Бика, найбільш сімейної тварини. Тому саме в 2009 році для Скорпіонів акцентуються теми сім'ї, дому, а також організації нового бізнесу. Багато чоловіків і жінки-Скорпіони нарешті втомляться пурхати з квітки на квітку і захочуть обзавестися повноцінною сім'єю — з власною квартирою, дітлахами і памперсами. Ну що ж, це буде вельми до речі. Адже на всіх інших фронтах — у стосунках з друзями й партнерами спостерігається затишшя.

Так або інакше, але в рік Бика Скорпіони захочуть або відремонтувати своє житло, або придбати нове, більшою площею. Деякі запасливі Скорпіони розкриють свої скарбниці і навіть розоряться на придбання милого заміського котеджу з невеликою ділянкою землі і гаражем. Ну, щоб житло просто так не простоювало, ще й приведуть у новий упорядкований будинок свою суджену або судженого. У сім'ях багатьох Скорпіонів народяться дітки.

У 2009 році Скорпіонам рекомендується підтримувати тісні контакти з родичами — вони принесуть вам успіх як в особистих справах, так і у фінансових питаннях, у разі потреби нададуть могутню матеріальну підтримку. Здоров'я Скорпіонів турбувати не буде — тут усе гаразд. Щоправда, Скорпіонам не вистачатиме звичного дружнього спілкування, щирих розмов з товаришами за банкою пива або з подружками в кафе. Зате Скорпіони стануть щасливішими, нарешті знайшовши свою долю. Зустрічати разом світанки і заходи сонця, робити спільні покупки, обговорювати плани на майбутнє — що може бути кращим?

2009 рік дуже успішний для організації нового бізнесу: проект виявиться дуже вигідним і прибутковим. Таким чином, рік Бика для Скорпіонів виявиться досить тихим і спокійним — ніяких тобі авантюр і надзвичайних подій. Але в глибині душі, погодьтеся, ви вже втомилися від бурхливого перебігу вашого життя. 2009 рік допоможе Скорпіонам закласти міцний фундамент сімейного щастя, на якому в подальші роки ви зможете успішно зводити стіни й дах вашого фінансового, матеріального благополуччя.