2009 акцентує для Терезів за гороскопом тему любові й романтики. Ваша душа бажатиме уваги і прояву пристрастей з боку залицяльників. Самотні жінки та чоловіки-Терези проведуть весь рік у пошуках любовної насолоди і своєї другої половинки. Нарешті ті, що вічно сумніваються і вагаються, серйозно задумаються над тим, що вдвох вирішувати проблеми набагато легше. І 2009 рік — за східним, китайським гороскопом — рік сімейного Бика краще всього підходить для влаштування особистого життя.

Багато жінок-Терезів стануть цього року щасливими мамами, а чоловіки-Терези — гордими батьками. 2009 рік ненайкращий для укладення офіційних шлюбів, якщо одним з молодят є людина, народжена під знаком Терези за гороскопом. Проте східний рік Бика винятково вдалий для зав'язування нових, довгострокових, перспективних стосунків. Закоханим Терезам добре переїздити жити під один дах зі своїм коханим або коханою. Пари, що перебувають у шлюбі, зможуть зміцнити свої стосунки і стати щасливішими, зокрема — і в інтимному житті.

2009 рік дуже вдалий для розкриття Терезами свого внутрішнього творчого потенціалу. Якщо раніше, в дитинстві або юності, ви глибоко закопали свій талант до музики, малювання або писання, то зараз прийшов час прокинутися від душевної сплячки і прокинутися. Будь-яка творча діяльність Терезів цього року буде мегауспішною і прибутковою. Жінки та чоловіки-Терези, що мають свій бізнес, будуть на коні. Будь-які оновлення гардеробу сприятливо позначаться на вашому іміджі та соціальному статусі.

У цілому, рік буде непростим: любовні хвилювання та підступи недоброзичливців не дадуть приводу розслабитися. Але це період прориву й отримання сенсу життя. Ну і нехай, що на роботі вас не просунуть кар'єрних сходинками. Ну і гаразд, що ви не заробите всіх грошей світу. Не факт, що в 2009 році Терези зможуть купити собі окреме житло. Зате ви нарешті відчуєте себе щасливими й потрібними. Зате у вас буде маса шанувальників і прихильниць, з яких обиратимете і оберете найбільш гідного кандидата/кандидатку на місце у вашому серці. Все життя — гра, а Терези — прекрасні актори й актриси, і головна роль героя-коханця у 2009 році — за ними, за Терезами.