2009 рік обіцяє чоловікам і жінкам-Дівам за гороскопом масу випробувань. Початок і кінець цього року ви зустрінете різною людиною. Те, що ви є зараз, і те, чим ви станете напередодні 2010 року, — це дві різні людини з різним світовідчуттям, цінностями і цілями в житті. Багато Дів будуть вимушені змінити місце роботи через різні зовнішні обставини. Як результат, велика частина Дів вдариться створювати свій бізнес і почне виношувати наполеонівські плани на майбутнє. Також можливе отримання вигіднішої пропозиції у плані кар'єри від фірми-конкурента.

Протягом року у чоловіків і жінок Дів виникне маса приводів інакше поглянути на себе. Ви проведете переоцінку своїх моральних цінностей, можливо, зверніться в релігію. Ці зміни — на краще, оскільки звичний раніше стан речей зробив з багатьох Дів справжніх егоїстів/егоїсток, снобів і навіть циніків. У 2009 році Дівам дуже не рекомендується крутити інтрижки на стороні; також постарайтеся обірвати існуючі порочні зв'язки — вони не тільки принесуть вам самі по собі масу неприємностей, а правда, яка несподівано відкриється, позбавить вас сімейної підтримки саме в той момент, коли вам будете особливо погано.

Липень і серпень — найскладніші місяці 2009 року в психологічному плані: Дівам доведеться продемонструвати оточуючим усю свою холоднокровність і витримку. Постарайтеся не хвалитися перед іншими людьми власними досягненнями, інакше ви самі собі наврочите і швидко позбудетеся того, чим так гордилися. Восени Дівам доведеться відбудовувати своє життя наново, але вже у грудні все налагодиться.

Насправді 2009 рік — це рік підготовки до майбутніх фундаментальних звершень. У матеріальному плані східний рік Бика для Дів буде достатньо успішним і стабільним. Тому Дівам необхідно стійко приймати все, що відбувається і не ремствувати на долю: у Бога на вас свої плани. Зміцнюйте своє здоров'я, у тому числі й психологічне, любіть рідних вам людей, цінуйте їх, і тоді будь-які зміни долі виявляться по плечу.