2009 рік стане переломним для всіх знаків зодіаку. Не обмине ця доля і мінливих Близнюків. Сили, що накопичилися за 2008 рік і попередні роки, доведеться застосовувати в 2009-му на ділі, заради досягнення реально відчутних фінансових і матеріальних результатів. Все, що жінки і чоловіки-Близнюки планували раніше, отримає широкі можливості для реалізації в рік Бика. Постарайтеся не проґавити свій шанс і за зовнішньою суєтою зрозуміти важливість подій, що відбуваються. Чи зловите ви синього птаха щастя за хвіст саме цього року чи ні - залежить тільки від вас самих. Зірки зі свого боку зробили все можливе, щоб така бажана пташка нарешті опинилася в руках Близнюків.

Рік Бика — це рік однієї з найбільш сімейних тварин, тому багатьом самотнім жінкам і чоловікам-Близнюкам доведеться почути марш Мендельсона у найближчому ЗАГСі. Молоді сімейні, але ще бездітні пари, чоловіком або дружиною якої є Близнюки, зважаться на такий відповідальний крок, як зачаття дитини. Єдине, що рекомендується, - вибере дату зачаття, ідеальну дату народження дитини з урахуванням гороскопів сумісності з обома батьками. Так, наприклад, для батьків-Близнюків дитина, народжена в місяць Діви або Риби за гороскопом, обіцяє одні лише неприємності, образи й розчарування. Тому наперед прорахуйте оптимальну дату зачаття дитини і його зразкову сумісність за знаком зодіаку.

Що стосується роботи — можлива зміна місця зміни роботи Близнюками, особливо в лютому 2009 року. Постарайтеся поєднати в своїй поведінці такі якості, як гнучкість і твердість, умійте наполягти на своєму і не бійтеся ворогів. Ви їх всіх подолаєте, правда на вашому боці. Будь-які зміни на краще — якщо Близнюки займаються не тим, що їм до душі, найправильніше кинути це марне заняття, навіть якщо воно й вигідне з фінансової точки зору. Займаючись улюбленим, але маловигідним і не особливо перспективним заняттям, Близнюки в 2009 році досягнуть набагато більших висот, ніж якби вони продовжували силувати себе ненависною роботою.

З навчанням у Близнюків-студентів у 2009 році все буде відмінно — головне, докладіть до здачі іспитів хоч трохи зусиль і періодично напружуйтеся перед сесією.

Для багатьох Близнюків рік Бика стане роком зміни місця проживання, можливо, навіть не одного. Та все ж буде краще, якщо знайдете власне житло, а не продовжуватимете міняти будинки і квартири, орендуючи їх. З цієї точки зору, навіть проживання у батьків для Близнюків буде вигіднішим, ніж обмін шила на мило.

На початку травня Близнюки можуть звертатися у банки за тим, щоб узяти іпотечний кредит: проте зумійте розрахувати свої сили — якщо грошей не вистачає і на виплату кредиту з відсотками, і на життя, це означає, що ви ще не дозріли до свого житла. Не турбуйтеся, почекайте кілька років і житлова проблема вирішиться найвдалішим способом, якщо ви докладатимете до рішення цього питання максимум сил і навчитеся економити.

Фінансове становище чоловіків та жінок-Близнюків у 2009 році стабільне. Більше того, якщо попередні роки ви витратили не на вживання пива з чипсами на лавці, а на самовдосконалення і духовну реалізацію свого творчого потенціалу, то в чекайте в рік Бика упевнене зростання вашого матеріального благополуччя. Щоб зберегти позитивні тенденції у сфері грошей і інвестицій, Близнюкам доведеться працювати ще сильніше, чим раніше. Велика вірогідність створення успішного бізнесу, який годуватиме самих Близнят і всіх членів його сім'ї до глибокої старості. Що посієте...