Чотири Діди Морози, чотири новорічних ялинки і учетверо більше вражень. На честь прийдешнього Нового 2011 року в рівненському театрі ляльок влаштували для малечі несподіваний сюрприз - запросили одразу чотирьох новорічних бородатих дідусів із різних куточків світу. Окрім свого, українського, на свято завітали діди Морози із Грузії, Індії та Мексики, кожен під свою ялинку.

Останні приготування перед новорічним святом у чоловічій гримерці. Тут нині аншлаг - готується кролик та одразу 4 діди морози. Костюмована дітвора такій вигдаці тільки зраділа. Адже кожний дідусь привіз із собою власне новорічне диво. Грузинський Дід мороз - мандраринове дерево, індійский - гігнаську квітку лолотосу а мексиканський бородач - колючий кактус. Втім найбільше діти чекали на рідного дідуся.

Кролик Паша та малеча раділи кожному гостю - співали, танцювали та навіть запалювали новорічними вогниками ялинки іноземних гостей. Робота весела, хоч і доволі складна. А вже у залі на дітей чекала справжня українська ялинка, снігуронька та ще один герой нового 2011 року - білий кіт. Щоправда виявися він доволі вредним бешкетником, актори кажуть - таким його намалювали діти.

Яскраве новорічне шоу для акторів театру - важка робота. За лаштунками театру - кіт перетворюється на чарівну жінку, а бабуся холоднеча то на триголового дракона то на симпатичного чоловіка. Втім все це не для малечі. Для них - хороший настрій та цікаві пригоди. Свято сподобалося і дорослим і дітлахам. Останні встигли навіть бажання загадати. В театрі кажуть, хто зна, може у недалекому майбутньому у казковій виставі будуть і роботи і інопланетні Діди Морози. А поки у рік білого кролика та білого кота зичать усім здійснення найзаповітніших мрій.