Не знає спочинку у передноворічний тиждень міський голова Рівного. Місцева молодь запросила Володимира Хомка на традиційну зустріч, щоб обговорити найактуальніші для себе проблеми.

На зустріч із міським головою Рівного активна молодь традиційно зібралася із допитливим настроєм. Кажуть питань є багато, і усі треба вирішувати.

Міський голова до зустрічі із молоддю готувався. Каже, пам'ятає і минулі зустрічі і те, що обіцяв. Через складний бюджет, автобус для палацу наступного року знову не куплять. А ось довести до ладу парк поблизу ПДМ голова береться разом із вихованцями закладу.

Обіцяє відкрити благодійний рахунок, покласти туди з декілька сотень тисяч бюджетних гривень та вийти і на толоку, аби власноруч поприбирати зелену зону. Втім закликає і дітей активно попрацювати над збором коштів серед підприємців. Діти голові вірять, бо впевнені, що він дотримується обіцянок. Саме Валентині біляк Володимир Хомко і запропонував стати його офіційним радником із молодіжних питань. Аби чути про всі проблеми із перших вуст. Їх і сьогодні обіцяє почути та вирішити разом. Активністю молоді захоплюються і заступники голови. Галина Кульчинська впевнена, у формуванні небайдужої свідомості у сучасних дітей велику різницю відіграє оточення. Усі питання, що задавали допитливі дівчата та хлопці міський голова пообіцяв якщо не вирішити, то принаймні ґрунтовно дослідити. І запевнив, що і надалі із великим ентузіазмом працюватиме та вестиме діалог, із тими, хто його прагне.