Понеділок: 20.12.10 5D кіно відтепер є у Рівному Цукерки, ляльки, машинки та плюшеві ведмедики як подарунок - можуть залишитися у минулому. Сучасний урбанізований світ пропонує нові стандарти для вияву уваги. Сьогодні у моді дарувати враження. Живі та синтезовані, яскраві та шокуючі. Рівняни приєдналися до світової спільноти, яка може отримувати та дарувати емоції у 5Д форматі. Вівторок: 21.12.10 Конкурс "Бурштинові нотки" перетворив Рівне на музичну й співочу столицю України Народна музика - вічна, і естрада її не витіснить. Це довели більше трьох сотень дітлахів з усієї України. Усі вони з'їхалися до Рівного на Всеукраїнський дитячо-юнацький конкурс української музики "Бурштинові нотки".

Середа: 22.12.10 На підсумкових кастингах обласного конкурсу "Міс Рівне нщина" було гаряче Три дні поспіль молоді та соковиті дівчата намагалися довести суворому журі конкурсу, що вони варті представляти свій район чи місто в когорті найгарніших дівчат області.

Четвер: 23.12.10 Лісова царівна переселяється на ринки Рівного За півтора тижні до Нового року яток із зеленими красунями ще мало. Але продавці прогнозують: з кожним днем ялинок більшатиме. Проте вже й зараз потенційні покупці цікавляться ціною на новорічні красуні.

П'ятниця: 24.12.10 До Різдва ще два тижні, а у Рівному вже з'являються вертепи Так до Рівне нського музею бурштину привезли вертеп, ангелів та ялинку, прикрашені сонячним камінням. Окрім новорічно-різдвяної тематики, експозиція музею поповнилася і жіночими прикрасами. Але і це не звичайні намиста.