Півроку часу їм - не забагато і не замало. Уже мають ідеї щодо святкування. Попереду — їх втілення. Територія — місто Рівне. Планують ПДМівці облаштувати першу велопарковку, знайти й підписати усі дерева-старожили, й заснувати музей.

Двадцять років — це символічна й поважна дата, переконані у ПДМі. Тому вирішили влаштувати справжнє святкування Дня незалежності рівнянам. Радилися й пропонували хто що робитиме. Дев'ять громадських організацій Палацу в змозі й музей міста Рівного заснувати, і карту із нанесенням нацменшин намалювати, - переконана керівник громадської організації з охорони і збереження історико-культурної спадщини. Допомагатимуть новоспеченій організації київські охоронники історико-культурної спадщини. Пропонують до послуг виставкову залу у столиці. Здивує у День Незалежності і етнокультурний центр "Веснянка", - обіцяє її керівник. Він уже задумав родзинку до десятого ювілейного фестивалю "Древлянські джерела".

То ж у ПДМі обіцяють святкування 20 річниця незалежності України та Дня міста стануть незабутніми і рівнянам і гостям обласного центру.