Новорічно-різдвяні свята — хороша нагода для мандрівок та відпочинку. Адже у ці дні світ стає іншим: добрішим, приємнішим, веселішим. Тому й не дивно, що багато хто прагне цілком зануритися в святкову атмосферу й отримати якомога більше хороших вражень.

Ви поки що не визначилися, як і де зустрічати Новий рік? Змініть домашню обстановку й разом з туристичною агенцією “Жюль Верн” вирушайте у подорож.

— Найактуальнішими нині є автобусні тури. Такі мандрівки дуже насичені подіями, адже за тиждень людина має змогу побувати одразу в кількох містах Європи. До того ж, під час клієнт заздалегідь визначає, у якій країні зустрічатиме Новий рік. Щоправда, в автобусних турах передбачено багато пішохідних екскурсій, тому цей вид відпочинку — для витривалих, — розповіла власниця туристичної агенції “Жюль Верн” Алла ВОЗНЮК. — Для тих, хто любить активний відпочинок, пропонуємо гірськолижні тури в Словаччину, Польщу, Грузію та, звичайно, українські Карпати. Наприклад, обравши подорож до Румунії, ви не лише покатаєтеся на лижах чи санках, а й матимете цікаві екскурсії в різних монастирях. Також побуваєте у відомому на весь світ Замку Дракули. Безумовно, кожен вибирає відпочинок, який відповідає його темпераменту, але не останню роль відіграє фінансова можливість. У “Жюль Верні” вам запропонують відпочинок на будь-який смак і будь-який гаманець.

— Любителі екзотики можуть зустрічати Новий рік на Мальдівах, чи Гоа, або ж побувати в ОАЕ, Бразилії, Індії, Мексиці, Таїланді, Африці. Вибір і справді великий, адже ми співпрацюємо з 30 туроператорами світу, що дає широкі можливості для реалізації задумів наших клієнтів, — зауважила пані Алла.

Щоб ваше життя було яскравим, а новорічно-різдвяні свята запам’яталися не на один рік, подорожуйте разом із “Жюль Верном”.