Понеділок: 13.12.10 Більше шансів на життя відтепер мають маленькі пацієнти обласного перинатального центру Заклад отримав нове обладнання для виходжування недоношених немовлят - завдяки співпраці із представництвом дитячого фонду ООН "ЮНІСЕФ". Між тим остаточно проблеми це не вирішило, ще більше половини необхідного устаткування перинатальний центр немає. Вівторок: 14.12.10 У день вшанування Андрія Первозванного представники церковних громад виступили проти ворожіння на майбутнє Церква засуджує і діяння ворожок, хіромантів та астрологів, які від недавна стали узаконеними професіоналами. Їх внесли до класифікатора професій. Що не подобається служителям релігійного культу у представниках легалізованого окультизму?

Середа: 15.12.10 Від сьогодні рівненські школи закриті на карантин Кількість хворих школярів стала критичною, і лікарі-епідеміологи разом із освітянами вирішили припинити навчання у загальноосвітніх закладах. А поки школярі радіють вимушеним канікулам педагоги задумалися над тим, як надолужувати втрачений навчальний час та що робити вчителям під час карантину.

Четвер: 16.12.10 Дві сотні янголів, зірок, цукерок власноруч зробили рівненські сім'ї для головної ялинки Жодних незручностей і лише творчій азарт та натхнення відчули усі, хто вирішив взяти участь у оздобленні головної новорічної ялинки міста. Озброїлися пінопластом, фольгою, дисками, фарбами. Приправили фантазією... І що з того вийшло?

П'ятниця: 17.12.10 Чекають свят і пишуть листи святому Миколаю діти з онко-гематологічного відділення Пацієнти обласної дитячої лікарні, просять у нього здоров'я, а ще мріють про нові іграшки чи домашнього улюбленця. І вже сьогодні до хворих діток із торбою подарунків завітав посильний Миколая Чудотворця.