Понеділок: 06.12.10 У Рівному пограбували філію „Ощадбанку” Охоронець завадити грабіжникам не зміг – він не був озброєним адже не має права на носіння зброї, - повідомили у міліції. Зловмисники цим і скористались – погрожуючи пістолетом, вони розбили вітрину каси та заволоділи грошима. Їхньою здобиччю стали 8 тисяч гривень та 200 євро. Вівторок: 07.12.10 Вбивцю студентки апеляційний суд вдруге засудив до 15 років в’язниці Повторний судовий розгляд вбивці не допоміг. Рівнянина Руслана Хмеля апеляційний суд Рівне нської області знову засудив до 15 років в’язниці за вбивство студентки РДГУ Марії Щербакової.

Середа: 08.12.10 Земельний скандал у Гощі – у людей забрали ділянки, якими вони користувались з 1995-ого року Тут кілька десятків місцевих жителів втратили землю, яка була в їхньому постійному користуванні з 1995-ого року. Загалом у людей забрали понад 4 з половиною гектари, на яких вони висіювали свої городи. Офіційна причина – занедбаний стан земельних ділянок.

Четвер: 09.12.10 Зниклу рівнянку розшукали на Хмельниччині 17-річна студентка РДГУ Марія Олексіна зникла 16-ого листопада. Про це ми розповідали у попередніх випусках програми „Патруль”. Батькам дівчина повідомила, що їде з однокурсниками до Львова.

П'ятниця: 10.12.10 На Рівне нщині сім’я отруїлась чадним газом: трирічна дівчинка померла, мати та однорічний син – у реанімації Трагедія на Рівне нщині . В результаті отруєння чадним газом у селі Мізоч Здолбунівського району загинула трирічна дівчинка.