Бачу ціль - не бачу перешкод. Роботи ведуться вже кілька днів. Між тим місцеві жителі, замість радіти, засумнівалися у майбутній якості покриття, яке кладуть серед зими і зателефонували до редакції Першого місцевого.

Втім нова дорога, прокладена взимку це краще, ніж взагалі нічого, кажуть деякі жителі Глинська.

Начальник філії Здолбунівський райавтодор Ігор Левицький телефоном пояснив - новітні технології дозволяють класти дорогу при незначних опадах і при морозі в 15 градусів. У Глинську використовують асфальтно-бетонну суміш, яку можна застосовувати в осінньо-зимовий період. Дорога служитиме довго, переконаний і сільський голова, бо покриття має ще й міцну основу із каменю, закладену чехами ще у 1866 році. А 600 метрів нової каже, то початок відновлення сполучення між сусідніми селами, яке ініціювала влада.

Такий шанс, але вже наступного року матимуть і всі населені пункти Рівне нщини. Обласні чиновники оголосили 2011-тий - роком сільських доріг.

Чи якісною буде дорога у Глинську - покаже весна. Але точно не поступиться тим, які не відновлювалися в селах області ще з часів радянської влади.