Тепер у Рівному започатковують дитячо-юнацький конкурс української музики під назвою "Бурштинові нотки". Захід триватиме із 16-го до 19-го грудня включно і буде всеукраїнським, свою участь уже підтвердили більше трьохсот учасників із шістнадцяти регіонів України.

Бурштинові нотки - так називається конкурс. Він покликаний привернути увагу та дати значимості мистецтву, яким займаються учні музичних шкіл та училищ. Тільки у Рівному їх налічується понад дві тисячі.

А ще показати учасникам конкурсу, а це здебільшого жителі східної України наші традиції. Тож недарма Гала-концерт пройде саме на день святого Миколая, а опісля усі учасники запалять головну ялинку у центрі Рівного. Прогнозують - гостей із 16-ти регіонів буде більше трьох сотень. На таку активність, зізнаються організатори, навіть не розраховували.

Довелося замовити і більшу кількість сувенірів - співаючих янголят, які і отримають переможці конкурсу. Зробив їх скульптор Леонід Гриндбокий, каже з батьківською любов'ю і покровительським задумом.

Бурштиновості сувенірам надала фірма "Рівне -Бурштин", аби і діти і високоповажне журі мало якнайкращу згадку про Рівне . А на гала-концерті прозвучить і гімн конкурсу - на ту ж тематику.