Зробити три кроки назустріч людям незрячим та зі слабким зором пропонують рівнянам молоді активісти. Учасники проекту Школа лідера «Почни із себе – зміни країну!» провели у центрі міста акцію громадської небайдужості «Зелене світло для незрячих». В такий спосіб молодь вирішила зібрати кошти на встановлення звукових світлофорів та залучити рівнян до вирішення трьох найбільших проблем незрячих людей.

Ні, це не глюк у зображенні і не втрата вами зору. Таким без світла чи різкості бачать цей світ незрячі чи погано зрячі люди. Саме про них вирішила подбати молодь з проекту школи Молодого лідера. Незважаючи на погоду вони зібралися у центрі міста аби показати рівнянам, як важко на вулиці людям, що погано бачать.

Зазирнути у світ незрячих молоді лідери пропонували перехожим в умовний спосіб. Ніби автівки збивали на ніби дорозі умовного незрячого. Ще одного псевдосліпого активісти відправили самостійно сісти до громадського транспорту. Перехожі дивуються втім опинитися на місці незрячої людини ніхто не наважується. Навіть на декілька секунд. Втім, організатори акції не тільки показали життя незрячих рівнянам. але й почали збирати кошти та підписи для вирішення найбільших проблем незрячих у нашому місті. Це встановлення трьох звукових світлофорів на вулицях Вербовій. Волинської дивізії та Льонокомбінатівській. Підприємців вони просять облаштувати яскраву гумову першу і останню сходинку у найбільших торговельних центрах міста. А ось керівника тролейбусного управління організувати гучномовне оголошення номерів маршрутів та назв зупинок - так щоб чули люди. На добрі справи молодь за сьогодні зібрала 300 гривень. Впевнені, до цього проекту долучаться і всі небайдужі, хто прагне бачити світ кращим, навіть якщо живеш у темряві.