Краса та милосердя поєдналися у тринадцятьох студентках-учасницях конкурсу краси “Королева РДГУ”. Напередодні вони завітали до вихованців Тучинської спеціальної школи-інтернату із подарунками. У відповідь отримали сюрприз від учнів.

Роман та Богдан разом із іншими учнями Тучинської спецшколи співали пісню "Під звуки вальсу" спеціально для гостей. Хлопці розповідають: співати люблять, роблять це часто та й пісень знають більше десятка.

Окрім пісні вихованці закладу підготували ще чотири номери, серед них театральна сценка. За це учні спецзакладу отримали солодощі від студенток університету.

Не лише співали та виступали, мов актори, вихованці спецзакладу, вони ще й вчилися танцювати. Учасниці конкурсу краси провели майстер-клас із танців усім охочим.

А найкращі художники Тучинської спецшколи на думку учасниць конкурсу краси, отримали квиточки на виставу у Театр ляльок. Таке неформальне спілкування тільки на користь учням, - переконана директор спецзакладу.

Планують завітати студенти Рівне нського гуманітарного університету до дітлахів ще. Про найближчий візит домовилися за тиждень, до дня святого Миколая.