В честь дня місцевого самоврядування представники виконавчої та представницької влад в області пообіцяли спільно працювати на благо людей. Свято сьогодні відзначили у Рівному традиційно - губернатор, голова облради та мер Рівного поклали квіти до пам'ятників Шевченку та Марії Несвицькій. А потім зібралися із своїми колегами з районів в обласному драмтеатрі. Аби поговорити про стратегію розвитку.

Депутати обласної ради, голови райдержадміністрацій, голови районних, міських, сільських та селищних рад зі всієї Рівне нщини сьогодні у такому складі вперше зібралися разом. У власне професійне свято їх скликали до Рівного на спільну нараду. Аби подумати над стратегією розвитку місцевого самоврядування та територіальних громад Рівне нської області. Очільник краю впевнений, гарний привід є не тільки подумати, але й попрацювати разом.

Представники громад - органів місцевого самоврядування сьогодні до співпраці із владою готові. Більшість з них народну довіру отримує вже не перший раз. Втім впевнені, разом із довірою отримали і відповідальність за виконання волі виборців. Одним цілим чи то великою спільною громадою планують працювати представники органів місцевого самоврядування та виконавчих структур вже від сьогодні. Обіцяють наступний рік, проголошений губернатором роком сільських доріг - покаже, на що здатні новообрані представники народу. Керівництво Рівне нщини впевнене співпраця буде плідною. Особливо із мажоритарниками, яких вибрали за вміння працювати, а не вигукувати гасла.