І традиційно перемогою команди пожежників. Більше двох місяців 14 команд-учасниць змагалися за звання найкращих у спортивній залі 27-ої рівненської школи. І хоча турнір аматорський, боротьба за чемпіонство була цілком серйозною.

Головне не перемога а участь. Проте на учасників бізнес ліги «ОГО» з міні-футболу це правило не розповсюджується. Особливо показовими стали ігри цьогорічного чемпіонату. А інтрига та жага перемоги тримались до останнього туру змагань. Голова Рівне нської міської федерації футболу Валерій Гладков - Результатом здивовані висока плотність результатів до останнього туру не було відомо хто займе які місця а тут в останньому турі вирішується хто посяде 3,4,5 місця хоча в деяких чемпіонатах це було відомо вже за кілька турів. Це свідчить про те що команди першої десятки досить високого рівня

Апогеєм тринадцятого завершального туру чемпіонату стала футбольна баталія за участі команд Фарт–сервіс та Славутич. В результаті запеклої боротьби фартсервіс здобув срібло турніру. Граючи лише другий рік у бізнес лігзі «ОГО» команда стабільно тримає друге місце. Кращими у чемпіонаті 2010 стали голкіпер Юрій Шаміч з команди фарт сервіс та нападаючий Вадим Царьов з вест метал груп. Володимир Повар з команди рівне 112 золотого призера чемпіонату визнаний кращим захисником. Бомбардир сезону — Віктор Мазурок, на рахунку якого 26 очок

Без нагород не залишились і перші з кінця. Міні Футбольний м’яч від організаторів турніру видавничого дому «ОГО» отримала команда Легіон. Мовляв, аби тренувалися до нових змагань.

Як відбувалась боротьба за друге місце 11-го чемпіонату Бізнес-ліги ОГО з мініфутболу ви зможете побачити цієї суботи, 11 грудня об 11-ій годині в ефірі Першого місцевого.