Охоронець завадити грабіжникам не зміг – він не був озброєним адже не має права на носіння зброї, - повідомили у міліції. Зловмисники цим і скористались – погрожуючи пістолетом, вони розбили вітрину каси та заволоділи грошима. Їхньою здобиччю стали 8 тисяч гривень та 200 євро.

Одна з касирів встигла натиснути „тривожну” кнопку, та затримати нападників за гарячими слідами не вдалося.

Оперативники опитали мешканців навколишніх будинків, та користі від цього отримали обмаль. Обличчя зловмисників ніхто не бачив.

Випадковим свідком розбійного нападу став 17-річний юнак – за кілька хвилин до приходу зловмисників він зайшов до відділення банку. Найціннішу інформацію оперативники сподіваються отримати з відео, яке відзняла камера спостереження.

За останніх два тижні – це вже третій розбійний напад на Рівне нщині . Перший стався в обласному центрі на вулиці Фабричній, де пограбували магазин „Юлія”. Тоді здобиччю зловмисників стала тисяча гривень. Через тиждень у Радивилівському районі невідомі напали на водія та експедитора торгової фірми, та заволодіти грошима грабіжникам не вдалося. Усі напади були скоєні за однаковим сценарієм – грабіжників було двоє, вони мали пістолет, а їхні обличчя прикривали чорні маски. Саме тому оперативники не виключають, що ці злочини скоїли одні і ті ж люди.

Правоохоронці сподіваються на допомогу рівнян у розкритті цих злочинів. Якщо ви володієте будь-якою інформацією щодо грабіжників або скоєних ними злочинців, повідомте про це у чергову частину міліції за номером телефону 102.