Мало радості від зими учням школи імені Федора Кравчука, що у Грушвиці. Температура повітря у класних кімнатах чи не удвічі нижча від норми, то ж батьки, стурбовані умовами навчання своїх дітей звернулися у редакцію Новин Рівного з проханням розібратися у ситуації.

Те що у школі холодно підтверджують не тільки батьки школярів. Ситуацією, що склалася з обігрівом класних кімнат стурбовані і педагоги. Заступник директора пояснює - у понеділок вийшов з ладу один із котлів.

А поки температура у класах нижче норми. Принаймні у кабінеті фізики термометр показує плюс тринадцять. У кабінетах, вікна яких виходять не у двір і того немає. Кажуть - бо рами не мінялись кілька десятків років, і мороз лізе у класи через шпарини. Тому кімнати, де навчаються найменші школярі - додатково гріють масляними обігрівачами. Адже єдиний котел з обігрівом школи не справляється.

Замінити поламаний котел на новий мають вже за вихідні. То ж з понеділка у класних кімнатах потеплішає, сподіваються у школі. У районному відділі освіти пообіцяли ще й решту старих вікон замінити на нові - метало-пластикові, щоправда вже з нового року. А поки кожен урок для учнів Грушвицької школи триває всього півгодини.