У Рівному вже розпочали відзначати цей день. Особливі особливим поставили виставу. Сцена театру ляльок на годину перейшла у розпорядження вихованців літературно-мистецького клубу "Крок", де виховуються діти з особливими потребами. За їх грою спостерігала переповнена зала глядачів.

Пів року Іванна разом із іншими учасниками клубу "Крок", які мають проблеми опорно-рухового апарату, репетирувала п'єсу «Шельменко-денщик». Усе заради того, щоб подарувати свято собі та своїм друзям. Працювали не лише над театральною грою, ще й тексти пісень адаптували й декорації власноруч робили!

Батьки дітей з особливими потребами радіють такій можливості розважити своїх чад. Проте, завітали на свято не усі, хто хотів. Особливі діти, які пересуваються у інвалідних візочках потрапити на виставу не змогли. На додачу до вистави підсолодили життя малечі цукерками. Три сотні подарункових пакетів закупили за кошти бюджетної програми "Ветеран".

Особливі діти, їх батьки та соцпрацівники сподіваються що наступного року святкову виставу приурочену Міжнародному Дню Інвалідів зуміють побачити усі незалежно від погодних умов.