У стан підвищеної готовності сьогодні переведені всі оперативні служби Рівного. На час виборів в місті збільшено кількість міліцейських патрулів, а еменесники тримають прямий зв'язок зі всіма виборчими дільницями. До виборів мера оперативні служби готувались не менше ніж самі кандидати, а правоохоронці навіть визначили деякі проблеми, з якими доведеться боротись майбутньому міському голові.

Це не декорації художнього фільму і навіть не закинутий будинок. Тут живуть звичайні рівняни. Їхня прописка, місто Рівне , вулиця Кіквідзе, 6. За весь час виборчої кампанії сюди не завітав жоден кандидат. Мешканці цієї двоповерхівки цьому особливо не здивовані. Вони вже звикли, що їхній будинок залишається непоміченим для міської влади. Таких будинків як цей у Рівному десятки. Життя людей тут перетворилося на справжню боротьбу за виживання, - пояснюють правоохоронці. Саме на проблеми мешканців таких будинків міліціонери обіцяють звернути увагу майбутнього міського голови.

Готуються до виборів і працівники МНС. Напередодні дня волевиявлення вони перевірили всі виборчі дільниці на стан протипожежної безпеки.

Лише 3 дільниці у Рівному не відповідали вимогам пожежної безпеки. Одна з них у приміщенні "Інваспорту" в центрі Рівного. Такі дільниці пожежники обіцяли взяти під особливий контроль. Втім, вони, як і представники інших оперативних служб переконані: вибори пройдуть без ексцесів, але все одно закликають рівнян бути пильними.