Нового очільника рівняни обирають з поміж двох десятків кандидатів. Претенденти на посаду міського голови сподіваються, що виборці вже визначились зі своїми симпатіями. Адже вже завтра один з них може стати новим керівником міста.

У Рівному обирають міського голову. Майже 186 тисяч виборців віддають свої голоси за нового очільника міста на 108-ми виборчих дільницях. Працюють вони сьогодні з сьомої до 22-ої години. Чисельність виборців на кожній з них коливається від півтори до трьох тисяч чоловік розповів, голова територіальної виборчої комісії Михайло Банацький.

Свій вибір рівняни роблять серед двох десятків охочих посісти головне міське крісло. Щоправда не дійшли до фінішу ті кандидати, навпроти чиїх прізвищ стоїть штамп вибув. Голова правління комітету виборців у Рівне нській області Олексій Горецький розповідає, голосування відбувається за законом. Цьогоріч закритих виборчих дільниць у Рівному нема, обрати міського голову не зможуть і ув'язнені Сізо.

Нового міського голову рівняни обирають на півтора роки. По закінченню цього терміну на рівнян знову чекають вже чергові вибори.