Не злякалися одіозного числа 13 організатори Школи універсального журналіста і відкрили вже 13-ий набір слухачів. Кажуть, цього разу охочі пізнати ази журналістської справи до Рівного приїхали навіть з інших областей. Чим вабить їх навчання у рівненських представників ЗМІ - знають наші журналісти.

Більше двох десятків молодих дівчат - впевнених та небайдужих - стали членами родини Школи універсального журналіста. Організатори впевнені: попри різний вік дівчат, їх усіх об'єднує прагнення зазирнути у світ та можливості четвертої влади.

Навчання проходитимуть традиційно на базі телеканалу "Рівне 1". Протягом десяти днів слухачі школи опановуватимуть ази сучасної журналістики, які їм викладатимуть представники Видавничого дому "ОГО" та Першого місцевого. Цього разу на Школі універсального журналіста навчатимуться не лише рівняни, але й представниці із Дубна, Костополя, Сарн, Кузнецовська, і навіть із Івано-Франківської області.

За час існування ШУЖу мрію стати журналістом мали можливість втілити у життя більш як дві сотні слухачів школи. Втім організатори кажуть, що не женуться за кількістю. Головне - допомогти охочим пізнати власні можливості та оцінити свої амбіції.

У планах керівників проекту ще не один випуск Школи. Тут впевнені: отримати живі знання, підтверджені реальним досвідом, знайдуться охочі не тільки у Рівному, але й далеко за його межами. І проект Школи універсального журналіста вийде на більш високий рівень.