Врятована родина, травмований мотоцикліст та розшук 12-річного хлопчика. Минулі вихідні на Рівненщині пройшли неспокійно. Більше про надзвичайні події області дивіться в кримінальному огляді Павла Невесенка.

13-річний мотоцикліст потрапив у ДТП. У Рівненському районі в аварії постраждав неповнолітній керманич двоколісного. Автопригода сталася, вчора 28 квітня. 13 річний зіткнувся із мікроавтобусом односельця, коли той виконував обгін.

А у Рівному цієї ночі горів двоквартирний житловий будинок. Вогонь встиг знищити частину покриття та перекриття, а також дерев’яні конструкції над будинком.

У Дубно жінка потрапила на гачок шахраїв. Вона шукала роботу закордоном. У соцмережах сконтактувала з чоловіком, який за виготовлення документів запросив у дубенчанки понад 9 тисяч гривень. Потому перестав виходити на зв'язок.

Зниклого на Рівненщині хлопчика розшукав службовий собака Джері. 27 квітня до правоохоронців звернувся житель одного із сіл Рівненського району зі словами: "не повернувся додому 12-річний син". Вітчим, який повідомив поліцію додав, що хлопець увесь час був неподалік, а потім непомітно для усіх зник.

Успішно виконавши своє службове завдання Джеррі попрямувала у кінологічний центр. Натомість із родиною поспілкувались ювенальні поліцейські.

Читайте також: На Дубенщині горіло придорожнє кафе